Известие

Collapse
No announcement yet.

И аз пораснах 1.4 --> 2.0

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ... иии редакция с резултатите ! Планката е премахната шпилките са извадени . Датчиците за ABS-a отново са различни поради следната причина . То хубаво буксата е мъжка на новите датчици , които ми прати acko88 но ще се наложи да сменя централата и компа за управление на ABS-а и да използвам 1-вите ми закупени датчици от Badmadafacka вобще голям филм . Каретата са сменени . Сложих си пружинките и съм много доволен от височината на автомобила и возията . Случайно се сдобих с 2 задни спортни амортисьора и монтирахме и тях ... колата в момента е ЧУК . Др. седмица очаквам джантите ми да са боядисани и ги слагам след което ще има още снимки . Само трябва да изнамеря и 2 бр. гуми 205/45/R16 ако някой има нещо в предвид моля да пише на ЛС ... замалко да забравя : взех си оригиналните решетки на говорителите на вратите и така изглежда страхотно ... тъкмо скрива грозноватия Hifonics
    Attached Files
    Last edited by V@K@T@; d.m.y г., 23:56.
    sigpic
    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
    Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Аз имам един въпрос какво точно им е спортното на амортесьорите че гледам имат оригинална щампа май ?
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Ами двойно действащи газо-маслени в отлично състояние и са малко по - къси от оригиналните и задницата е много по-твърда от нормалното със спортни пружини .
        sigpic
        33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)

Comment

• Бобо като имат оригинална щампа и не може да са спортни така ли ???

Аре щом по щампата разбра че не са спортни сега ми кажи пак по щампата от каква кола са свалени?!?!?!
          Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Първоначално публикувано от RealSeX Покажи съобщение
            Бобо като имат оригинална щампа и не може да са спортни така ли ???

Аре щом по щампата разбра че не са спортни сега ми кажи пак по щампата от каква кола са свалени?!?!?!
            А ти кой беше и кога ти почерня гъза че да ми говориш така ?

Къде прочете да съм писал че НЕ СА СПОРТНИ?????? А? Питах какво им е спортното като са оригинални ? Демек нормален човек трябва да обесни че са свалени от еди ква си кола с еди какъв си пакет, ма ти нали требе да се правиш на голем>

---------- Post added at 21:22 ---------- Previous post was at 21:20 ----------

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
            Ами двойно действащи газо-маслени в отлично състояние и са малко по - къси от оригиналните и задницата е много по-твърда от нормалното със спортни пружини .
            Да съгласен съм че ще ти е по-твърда задницата, но все пак от какво са, че реши че са спортни, защото по това обеснение разбирам че са от друга кола и са в отлично състояние но не и че са спортни
            sigpic
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• колицата става все по хубава браво
              alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
              Fiat punto GT in progress ~200hp

Comment

• Аз ли кои съм!!!Ами ти кои си нещо повече от мен ли си че ти ми говориш така!!! Не ми е почерняло нищо и не се правя на никакъв и недей да ме гърмиш с тва плазмено оръжие без причина

И гледай сега баце аз ли не разбрах или ти нещо се обърка

Цитат:

Къде прочете да съм писал че НЕ СА СПОРТНИ?????? А?

Отговор:
                но не и че са спортни

сега спортни ли са или не че и на мен ми е интересно...

И някои като ти зададе въпрос не означава че ти се репчи или нещо подобно
                и тук всички сме равни нали така
                Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Айде да не правим спорове и най-вече караници и тук
                  Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                  Да съгласен съм че ще ти е по-твърда задницата, но все пак от какво са, че реши че са спортни, защото по това обеснение разбирам че са от друга кола и са в отлично състояние но не и че са спортни

От Браво HGT и се надявам от купчината да изскочат и предните
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от RealSeX Покажи съобщение
                    Аз ли кои съм!!!Ами ти кои си нещо повече от мен ли си че ти ми говориш така!!! Не ми е почерняло нищо и не се правя на никакъв и недей да ме гърмиш с тва плазмено оръжие без причина

И гледай сега баце аз ли не разбрах или ти нещо се обърка

Цитат:

Къде прочете да съм писал че НЕ СА СПОРТНИ?????? А?

Отговор:
                    но не и че са спортни

сега спортни ли са или не че и на мен ми е интересно...

И някои като ти зададе въпрос не означава че ти се репчи или нещо подобно
                    и тук всички сме равни нали така
                    ДА в сегашния момент според отговора на колегата амортесьорите НЕ СА СПОРТНИ! Успех ти желая!
                    Избягвай да вадиш думи от контекста и да смесваш времена - това е присъщо за хора които се нагаждат ....

Пожелавам успех на колегата с колата, момчето има мерак и се грижи добре, накрая ще има кола за разлика от други

---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:38 ----------

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                    Айде да не правим спорове и най-вече караници и тук

От Браво HGT и се надявам от купчината да изскочат и предните
                    Благодаря за отговора колега и отново успех с колата
                    sigpic

Comment

• а предните на Хгт-то отново ли са по ниски и по твърди от нашите ??

Comment

• От година и нещо все се каня да направя една работа по външния вид и все не остават пари за тази част и се надявам до 1 месец да успея да си сбъдна поредната мечта по 145-цата ... ще й направя една фото сесийка ако стане . ОБЕЩАНО
                        Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщение
                        а предните на Хгт-то отново ли са по ниски и по твърди от нашите ??
                        Ако ги намерим ще ти дам отговор ... а относно задните знам , че са свалени от такова Браво но не знам дали са оригиналните му амортисьори или са сменяни но определено са по-добри от оригиналните на 145
                        sigpic

Comment

• а ти с Qv окачване ли беше като цяло ?

Comment

• Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщение
                            а ти с Qv окачване ли беше като цяло ?
                            Окачването ми беше от 1.4 но разлика м-у 1.4 и 2.0 (QV) има само в пружините ако не се лъжа . Ако бъркам нека някой ме поправи но покрай мен така да се каже приятели и познати с QV - та твърдят същото . Даже има 2-ма , които са братя и единия е с 1.4 другия с QV
                            sigpic

Comment

• Бобо не се впрягай брат нищо на криво не съм ти казал!!!
                              Мир!!!

А дали са спортни или не са със сигурност са със по добри характеристики от другите и като се върне лентата на зад това браво от което са свалени стоеше съвсем по друг начин като стоика от останалите бравота дори и да не са спортни поне имат една спортна емблема на ланчиа

Колата наистина е страхотна. Сега като и двамата направихме сърцата под капаците да лупкат както трябва викам да се залавяме със външните подобрения съгласен ли си Вака

Comment

• Остави го бате ти Бобо настрана.То това което не е купено от него не става за нищо и това което не е направено в неговиа сервиз от него не е правилно.Ние у село думатите с колците ги ядем.Тука говора аз.

---------- Post added at 04:31 ---------- Previous post was at 04:20 ----------

Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщение
                                а предните на Хгт-то отново ли са по ниски и по твърди от нашите ??
                                Да,само требе да разровя из склада да ги наммеря.
                                164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

Working...
                                X